Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Lähestymistapoja on tehty eri puolilta maailmaa, mutta voi olla, että kokenut esiintyjä päättää pysyä nykyisessä ympäristössään yhdistämällä kotimaisen Unitedin kilpailijan.

Yksi Ighalon edustajista on kertonut BBC Sportille: ”Voin vahvistaa, että jotkut Valioliigan seurat, kaksi joukkuetta Englannin ulkopuolella ja jotkut seurat Lähi-idässä ovat tehneet muodollisia kyselyjä.

”Tietenkin hän sanoi [haastattelussa], että MLS voisi olla mielenkiintoinen, mutta se on vain vaihtoehto tähän mennessä saadun voimakkaan kiinnostuksen ulkopuolella.

– Toistaiseksi hän on edelleen Man United -pelaaja lainalla Kiinasta, jossa hänellä on edelleen sopimus. Hän voisi jäädä Englantiin, jossa hänen perheensä asuu, tai kokeilla jotain uutta, koska hänellä on monia vaihtoehtoja pohtia.

Ighalo on tehnyt viisi maalia 23 ottelussa Unitedissa, mutta Anthony Martial, Mason Greenwood, Marcus Rashford ja Edinson Cavani ovat hänen edellään Old Traffordilla.

Hän uskoo, että kilpailuvaiheessa häneltä on vielä jalkapallo pelipaidat tulossa lisää, mutta joulukuuhun asti ulottuva Aasian sopimus on otettava huomioon mahdollisista siirroista pohdittaessa.