Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä ”Ymmärrän myös Jose Mourinhon osan siitä, kun hän sanoo: ”Odota hetki, älkäämme kirjoittako historiaa uudelleen”, hän lisäsi.

”Häntä on verrattu historiaan, ja hänen pitäisi olla. Vaikka vertaisit sitä omaan ennätykseensä. Hän vertaisi sitä vain omaan ennätykseensä ja historiaansa. Jollain tapaa hän ei hyväksy sitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu, mutta jos olemme tasapainossa – ja ajattelen osittain fanina – sinun on katsottava taaksepäin isompaan kuvaan.

”Elämäni 43 vuoden aikana tämä ei ole epäonnistunut ajanjakso. Tämä ei ole epäonnistunut ajanjakso Manchester Unitedin yli 100 vuoden historiassa. Tämä on epäonnistunut kausi verrattuna loistovuosiin. Ja kunniavuosien pitäisi olla aina se, missä seuramme mitataan. Fanit, media ja asiantuntijat. Mutta meillä kaikilla pitäisi olla myös perspektiiviä.”

Hän korosti myös, että Red Devils on edelleen paljon menestyneempi kuin monet heidän kilpailijansa.

”Kun ajattelee Manchester Unitedia huonoina aikoina – ja tämä näyttää jalkapallo pelipaidat huonolta ajalta – seura voittaa silti palkintoja”, hän sanoi.