Jalkapallo Pelipaidat Halvalla Liga MX -seura eteni puolivälieriin tiistaina murskaamalla Saprissan 5-1 ansaitaen yhteisvoiton 5-2. Sanoa, että heidän joukkueensa on lahjakkaampi ja paljon syvempi joukkue kuin Guastatoyalla, on ystävällistä Guatemalan mestarille.

Hetken tiistain peli olisi voitu ratkaista rangaistuspotkuilla. Vieraat tekivät kunnollisen maalin 72. minuutilla, kun vasen puolustaja Stefano Cincotta laukaisi pallon yläreunasta, joka syöksyi Isaac Acunalle. Meksikolainen pelasi Aaron Navarrossa, joka ampui ponnistelunsa Joe Willisin ohi.

Alivahva Dynamo-joukkue ei ollut osoittanut suurta vaaraa siihen mennessä, ja jos se olisi päättynyt 1-1, ottelu olisi ratkaistu 12 jaardin päästä. Mutta kun tähtilaitahyökkääjä Alberth Elis oli ottelussa vaihtopelaajana, asiat muuttuivat.

Honduras ryntäsi vasenta laitaa viisi minuuttia maalin jälkeen, työnsi sen Cincottan ympäri päästäkseen vapaaksi ja antoi sitten keskityksen toiselle vaihtopelaajalle jalkapallo pelipaidat lapsille Manotasille. Kolumbialainen muutti ja kallistai sarjan takaisin MLS-puolen eduksi.