Jalkapallo Pelipaidat Kun Dunga ilmoitti joukkueensa kansainväliselle kaksoiskannalle Argentiinaa ja Perua vastaan, hän selitti päätöksen jättää Philippe Coutinhon sanomalla;

”Et voi jättää tyhjää paikkaa. Jos kaveri tulee sisään, istuu alas ja pelaa hyvin, hän jää joukkueeseen. Pelaajien on tartuttava tilaisuuksiinsa. ”

Liverpoolin mies vastasi myöntämällä, että hän oli pettynyt siihen, ettei hän ole mukana;

”Olen pettynyt, kun en ole kansallinen joukkue, koska rakastan pelaamista ja osallistumista maassani”;

”Mutta saanko puhelun vai ei, työskentelen edelleen kovasti ja työntää itseäni parantamaan.”

Ronaldo pelipaita Coutinho oli viimeksi mukana syyskuussa järjestetyssä joukkueessa, jossa hän teki pöydän USA: n 4-1 voittoon. Hän teki myös tuloksen aikana 1-0 voittaa Costa Rica päivää myöhemmin. On kuitenkin asianmukaista huomauttaa, että Coutinho sisällytettiin ryhmään vain Chelsean parin Ramiresin ja Oscarin loukkaantumiseen.

Vain viime kuussa Liverpoolin leikkikenttä joutui vetäytymään kansallisesta joukkueesta nivusvalituksen takia.

24-vuotias pysyy nousussa pettymyksessään ja veloitetaan ja on valmis tarttumaan seuraavaan tilaisuuteensa, kun se tulee.

”Olen edelleen nuori ja tiedän, että minulla on monia mahdollisuuksia, joten minun on varmistettava, että olen valmis ottamaan ne. Pääsen parhaaseni ja annan kaiken Liverpoolille ja jos olen valittu uudelleen Brasiliaan, aion taistella pysyäni joukkueessa. ”