jalkapallo pelipaidat lapsille Entinen Arsenalin keskikenttäpelaaja Merson kertoi Sky Sportsille lähestymistavan muutoksesta: ”Hän [Emery] ei ole saanut pelaajilla 20 jaardin eroa puolustuksen ja hyökkäyksen välillä, ja hän työskentelee kovasti. Ozil ja Mkhitaryan eivät ole sen tyyppisiä pelaajia.

”Jos rakentaisit joukkuetta huomenna, haluaisit pelata kovaa painostusta, työskennellä joukkueena, jotta rivien välissä ei olisi aukkoja, etkä osta Öziliä ja Mkhitaryania.

”Jos menet Arsene Wengerin tapaan ja haluat pelata viihdyttävää, sujuvaa, hienoa jalkapalloa, Ozil ja Mkhitaryan kävelevät missä tahansa joukkueessa maailmassa. Mutta he eivät pääse joukkueisiin, jotka haluavat painostaa!

”En tiedä, onko nykyinen sato mennyt ohi sen, että pystyin oppimaan tuon pelitavan. Se on minun huoleni. En tarkoita heidän ikänsä, vaan tapaa, jolla he pelaavat peliä.

”Ozilin tulevaisuus? En tiedä. Olen hänen suuri faninsa, hän on Jalkapallo Pelipaidat lapsille omalla painatuksella laadukas pelaaja, mutta joskus katsot häntä ja peli menee ohi.”