Jalkapallo Pelipaidat lapsille omalla tekstillä Kuunnellen Jose Mourinhon myöntämistä, että hän lepää vanhemmat pelaajat Arsenalia vastaan, Sean Gossille olisi voitu antaa anteeksi vilkas hymy toisesta esimerkistä huonosta ajoituksesta.

Louis van Gaal vei Manchester Unitedin akatemian tutkinnon vanhemmalle kauden edeltävälle kiertueelle, mutta vietti pitkän ajan laidalla selkävamman kanssa, kun hänen aikalaisilleen luovutettiin vanhempi debyytti viime kaudella.

Nuoret ovat taistelleet saadakseen paljon etsintää tällä kaudella, mutta Mourinho on nimittänyt Matthew Willockin ja Scott McTominayn penkille viime viikkoina joukkuepulan keskellä.

Goss kuitenkin lähti QPR: ään tammikuussa huolimatta keskusteluista klubin kanssa uuden sopimuksen allekirjoittamisesta Old Traffordilla.

Ja vaikka viime kaudella esiintyi turhautumista, hän ei ole pahoillaan siitä, miten asiat ovat levinneet.

Hän kertoi MEN Sportille: ”Se oli turhauttavaa aikaa, kun olin lähellä debyyttiä, mutta et voi katsoa sitä takaisin. Minusta tuntui, että minulla oli paljon aikaa korvata loukkaantumiseni jälkeen, joten en voinut Älä odota päästä ulos ja alkaa pelata ensimmäisen joukkueen jalkapalloa psg paita ja parantaa peliäni sieltä.