Dani Alves odottaa näkevänsä Lionel Messin ja Santos-tähti Neymarin toistensa rinnalla,jalkapallo pelipaidat netistä jos brasilialainen siirtyy Camp Nouen.

20-vuotias on yksi maailman jalkapallon halutuimmista pelaajista ja liittyy jatkuvasti muutokseen sellaisiin eurooppalaisiin seuroihin kuten Real Madrid, Chelsea, Manchester United ja Juventus, mutta Barcelonan tiedetään johtavan jahtaajaa.

Neymar myönsi äskettäin haluavansa muuttaa Eurooppaan sen jälkeen, kun hänen Santos-sopimuksensa päättyy kesällä 2014, mutta Dani Alves haluaisi tulevaisuutensa ratkaistavan nopeammin nähdäkseen hänet joukkueessaan Lionel Messiin.

Hän sanoi: ”Odotan innolla Neymarin ja Messin pelaavan yhdessä. Hän sopisi erittäin hyvin. Barcelonassa on kiistatta kaksi maailman parhainta hyökkääjää.

”Toivon, että Neymar-saaga päättyy pian ronaldo pelipaita lapset ja että lopputulos on kaikille tyydyttävä.”

Monet kuvailevat kahta pelaajaa kahdeksi maailman parhaaksi pelaajaksi. Espanjan Sport -lehden mukaan Seleção-kansainvälinen edustaja voisi liittyä Messiin Barcelonassa jo ensi kesänä.

Urheilu on ilmoittanut, että Barcan presidentti Sandro Rossell on neuvotellut sopimuksen Santoksen kanssa, jossa brasilialainen klubi joutuisi maksamaan 40 miljoonan euron sakon, jos Neymar muutti muualle.