jalkapallo pelipaidat omalla nimellä Jose Mourinho näyttää olevan valmis tarjoamaan hänelle tarvittavat mahdollisuudet, ja portugalilainen on äskettäin huomauttanut, että hän on edelleen uskonut nuoriin huolimatta siitä, että häntä kuvattiin ”hirviöksi”.

Hän sanoi: ”Mielestäni Marcuksen tarina on varsin mielenkiintoinen, koska hän aloitti pelaamisen herra Van Gaalin kanssa, kun joukkueella oli todella vaikeuksia saada vaihtoehtoja.

”Ja sitten hirviö, joka tappaa pienet lapset, saapuu, mutta hän pelaa jokaista peliä! Siitä lähtien hän on pelannut jokaista peliä – aloittaen tai tullessaan penkiltä hyökkääjänä, vasemmiston laitahyökkääjänä, oikealla laitahyökkääjänä. Sitten hän menee maajoukkueeseen.

”Lapsella on helvetin kokemus kaikilla tasoilla, joten häntä odottaa jalkapallopaidat lapsille hämmästyttävä tulevaisuus, ja näiden pelaajien ympäröimä voi vain auttaa häntä. Mutta tarina siitä, että Marcus ei saa yhtään minuuttia ja otteluita, on todella vanha, koska hän on erittäin tärkeä pelaaja meille.”