jalkapallopaidat lapsille Gary Neville uskoo, että Jose Mourinho on heittänyt ”avain töihin” kieltäytymällä pitämästä Manchester Unitedin kapteenia Wayne Rooneyä keskikenttäpelaajana.

Anthony Martialin ja Marcus Rashfordin viime kauden muoto sai Louis van Gaalin palauttamaan Rooney Unitedin puolelle keskikentällä, kun hän palasi loukkaantumisestaan, ja 30-vuotias esiintyi siellä erityisen hyvin FA Cupin välierän voitossa Evertonista.

Rooney piti siirtymää pysyvänä ja asettui Englantiin uudessa roolissaan nöyryyttävän Euro 2016 -kampanjansa aikana, mutta Mourinho pitää Rooneya nro 10 ja Neville vaatii, että kiinteä asema voisi auttaa Rooneya, joka on pelannut useissa rooleja koko uransa ajan.

”En usko, että siirtyminen on tapahtunut vielä täysin”, Neville sanoi maanantai-iltana. ”Englannille hän toisti joskus kolmesta vasemmalle keskikentällä, joskus jopa syvemmälle.

”Hän tarvitsee vakautta, ja esimiehen on oltava kahden tai kolmen vuoden ajan hänen kanssaan ja sanottava – ja se on klubipäällikkö -” Pelaat siinä asemassa, siellä sinä pelaat. ” Ja liverpool pelipaita se voi olla mitä Jose Mourinho todella tarkastelee.