jalkapallopaidat lapsille Nuorelle Everton-pelaajalle se ei ole parempaa kuin tasoitusmaali Liverpoolia vastaan ​​Anfieldillä. Juuri näin Matthew Pennington teki Merseysiden derbyn ensimmäisellä puoliskolla, 22-vuotias palkitsi häneen osoittaman uskon Ronald Koeman kauden ensimmäisessä startissaan. Kuten lopullinen 3-1-tulos antaa ymmärtää, puolustajan jännitys oli lyhytaikaista.

Kolmen minuutin sisällä Philippe Coutinho teki tilanteeksi 2-1, ja Divock Origi lisäsi myöhemmin Toffeesin kurjuutta toisella isäntien maalilla. Siitä huolimatta harvat harmisivat Penningtonin menevän hulluksi, kun hän katseli laukauksensa poraamista verkon takaosaan. .Se oli erityinen hetki reunapelaajalle, ja Romelu Lukaku ja muut hänen joukkuetoverinsa liittyivät hänen kanssaan villiin juhliin Kopin edessä. Se ei kuitenkaan ollut mitään verrattuna kohtauksiin Yannick Bolasien olohuoneessa. Bolasie rakasti sitä Koska 27-vuotias loukkasi ristisiteensä Manchester Unitedia vastaan ​​joulukuussa, hän on joutunut elämään sijaisena kollegoidensa kautta. On varmaan turhauttavaa katsoa yhtä tärkeää peliä kuin Merseysiden derby kotona, mutta mutta hän vaikutti aivan yhtä innostuneelta maalista kuin kukaan muu stadionilla. Katsokaa: Valitettavasti Evertonin täytyi voittaa peli, jotta tällainen juhliminen olisi perusteltua. Ronald Koemanin joukkue tuskin nousi. Itse asiassa Pennington antoi Coutinhon päästä sisälle brasilialaisen upeaan maaliin, joten hän tuntee olonsa luultavasti hieman hämmentyneeksi pukuhuoneessa juuri nyt.Liverpool-fanit iskevät takaisin. Bolasiekin on epäilemättä nolostunut, ja Liverpoolin fanit tarttuivat tilaisuuteen huuhtele hänet hänen ylenpalttista juhlaansa varten.Kongon demokraattisen tasavallan maajoukkueen olisi todella pitänyt nähdä sen tulevassa.Everton on voittanut naapurinsa vain kerran 21 viimeisellä valioliigayrityksellään. Toinen derbyn tappio Jopa Goodison Parkin uskollisimpienkin on täytynyt olla olivat hermostuneita matkalla Anfieldiin, ja kuten tavallista, he olivat oikeassa.

Tulos jättää Evertonin Liverpoolin jäljessä yhdeksän pistettä ja on käytännössä poissa kilpailusta Mestarien liigan paikoista. Redsin faneilla taas on paljon juhlittavaa, sillä he barcelona pelipaita ovat antaneet itselleen hengähdystaukoa neljän parhaan joukkoon.