jalkapallopaita lapselle Valioliiga palaa tänä viikonloppuna jännittävän kauden alun jälkeen, joka tuotti peräti 31 maalia otteluiden avauskierroksella.

Kaikki katseet kohdistuvat Wembleyyn, jossa viime kauden toiseksi sijoittunut Tottenham isännöi hallitsevaa mestaria Chelseaa.

Hämmästyttävän 2-3 kotitappionsa Burnleylle Antonio Conten joukkue toivoo voivansa välttää tulemasta ensimmäisiksi huippusarjan mestariksi, jotka ovat hävinneet kaksi ensimmäistä avauspeliään sitten Aston Villan vuonna 1981.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Heidän toiveensa avain on pitää Harry Kane loitolla. Hän on lyönyt 18 maalia 21 Lontoon derbyssä vuodesta 2015 lähtien, mutta kummallisella tavalla hän ei ole koskaan tehnyt Valioliigan maalia elokuussa.

Muualla Manchester City isännöi Evertonia toivoen, että Sergio Aguero voi päättää kuuden Valioliigan ottelunsa Toffeesia vastaan kostaakseen viime kauden 4-0-tappionsa – Pep Guardiolan manageriuran suurimman.

Samaan aikaan Liverpool yrittää lopettaa maalintekosarjan, kun se kohtaa Crystal Palacen, entinen Red Christian Benteke on lyönyt kolme maalia kolmessa viimeisessä pelissään vanhaa seuraansa vastaan.

Voitto tarkoittaisi, että Palace olisi ensimmäinen joukkue sitten vuoden 1935, messi pelipaita joka on voittanut neljä peräkkäistä vierasottelua Anfieldillä.