jalkapallopaita omalla nimellä Dejan Lovren herätti sekoitusta MM-kisojen aikana, kun hän kutsui itseään yhdeksi maailman parhaista puolustajista. ”Se on minulle jotain erityistä”, Lovren sanoi Sky Sportsin mukaan sen jälkeen, kun Kroatia voitti Englannin päästäkseen MM-finaaliin. ”Minun mielestäni ihmiset sanoivat, että minulla oli vaikea kausi, mutta en ole sen kanssa samaa mieltä.” Osoitin, että vein Liverpoolin Mestarien liigan finaaliin ja nyt olemme maajoukkueellani finaalissa.

”Mielestäni ihmisten pitäisi tunnistaa, että olen yksi maailman parhaista puolustajista, eikä vain puhua hölynpölyä, jonka sanon.” Lovren on kuitenkin kamppailen siitä lähtien, kun hän teki nämä kommentit. Kroatian puolustaja jätti kauden alun loukkaantumisen kautta. Hän ei ole onnistunut asettumaan takaisin Liverpoolin ensimmäiseen joukkueeseen, minkä seurauksena hän on esiintynyt vain kahdesti Juren Kloppin puolella tässä kampanjassa, mutta ongelmistaan ​​huolimatta Lovren on väittänyt olevansa edelleen yksi parhaista puolustajista maailmassa. COPA90: n haastattelussa totesi uskovansa, ettei hän ”sanonut mitään väärää” vastatessaan näihin kommentteihin. Sitten 29-vuotiasta henkilöä pyydettiin nimeämään maailman viisi parasta puolustajaa ja nimeämään itsensä Virgil van Dijk, Raphael Varane, Sergio Ramos ja Thiago Silva.

”Virgil [Van Dijk] sanoisin, koska meillä oli loistava kausi viime kaudella”, hän sanoi. ”Saavuimme Mestarien liigan finaaliin.” Pidän Varanesta. Hän ansaitsee paljon luottoa, mutta hän ei saa sitä niin paljon kuin Ramos saa. En ole samaa mieltä. Hän on ehdottomasti parempi kuin Ramos. Hän voitti Mestarien liigan, hän voitti maailmancupin, joten hänen pitäisi olla maailman paras puolustaja. ”Ja pidän aina Thiago Silvaa. Hän on todella hyvä ja kokenut. Hän ei ole niin pitkä, mutta hyppää erittäin korkealle. Hän on vahva ”Katso alla olevaa haastattelua ja hänen kommenttinsa alkavat 1: 30: Mutta Lovren ei sitten voinut vastustaa popin soittamista Ramosilla väittäen, että espanjalainen tekee enemmän virheitä kuin hän itse.

Joskus en ansaitse vihaa ”, hän jatkoi.

Jos katsot, Ramosilla on paljon enemmän ronaldo paita virheitä kuin minulla. Mutta hän on Real Madridissa, hän tekee virheen, voitat 5-1, 5-2, kukaan ei näe virhettä. ”Se on iso väite, vaikka kaikki eivät aio olla samaa mieltä. Kenen luulet olevan paras viisi puolustajaa maailmassa? Sano mielipiteesi jättämällä kommentti alla.