juventus fanituotteet ”Kun tilanne lisääntyi vihamielisyyden lisääntyessä, lisäupseereja jouduttiin lähettämään ja naapurijoukkojen upseereja auttamaan Suur-Manchesterin upseereita.

”28-vuotias mies on pidätetty tämän tutkinnan seurauksena, ja kaikkia saatavilla olevia todisteita tarkistetaan kiireellisesti, jotta voidaan tunnistaa sekä tämän mielenosoituksen järjestäjät että poliisin hyökkäyksistä vastuussa olevat.”

Poliisi arvostelee ”hirvittävää” käytöstä
Apulaispääkonstaapeli Nick Bailey kritisoi joidenkin United-fanien käytöstä mielenosoitusten aikana.

”Tässä mielenosoituksissa esitetty käytös oli ehdottoman hirveää”, Bailey sanoi.

”Userit yrittivät vain tehdä työnsä ja helpottaa rauhanomaista mielenosoitusta, mutta monet läsnäolijat tulivat vihamielisiksi ja aggressiivisiksi upseereja kohtaan ja pakottivat pääsyn jalkapallokentälle, mikä teki hyvin selväksi, että tämä protesti ei ollut rauhanomainen ja tuhosi sen. enemmistö mielenosoittajista, jotka eivät olleet halunneet mielenosoituksen muuttuvan väkivaltaiseksi.

”Usein virkailijamme yrittivät olla tekemisissä lasten jalkapallopaidat mielenosoittajien kanssa, mutta he kohtasivat väkivaltaa ja aggressiota, mikä johti täytäntöönpanotoimiin. Täytäntöönpano on aina viimeinen keino, mutta näissä olosuhteissa se katsottiin tarpeelliseksi turvallisuuden säilyttämiseksi tilanteessa, joka oli vihamielisyys kasvaa.”