juventus pelipaidat Bocan koko ensimmäisen joukkueen pakkopoissaolo sen jälkeen, kun se putosi Copasta Atletico Mineiron käsissä, ja sitä seurannut julma yhteenotto turvahenkilöstön ja Brasilian sotilaspoliisin kanssa Mineiraon sisätiloissa, ei liittynyt millään tavalla rangaistukseen. luovutettiin romulle, johon sisältyi nyt pahamaineinen kuva ex-Manchester Unitedin ja Argentiinan tähdestä Marcos Rojosta, joka heilutti sammutinta kyynelkaasun virratessa.

Pikemminkin Bocan arvioitiin (oikeutetusti) rikkoneen Covid-19-kuplansa odysseian aikana, johon sisältyi yöpyminen Belo Horizonten poliisiaseman ulkopuolella, kun Rojo ja seitsemän muuta hyökkääjiksi tunnistettua valtuuskunnan jäsentä antoivat lausuntonsa viranomaisille.

Argentiinan terveysministeriö päätti tämän seurauksena, että koko delegaatio joutuisi viettämään seitsemän päivää eristyksissä palattuaan Buenos Airesiin, mikä on tehokas pelikielto heidän kahdelle tulevalle liigaottelulleen Banfieldia ja San Lorenzoa vastaan.

Tuo tuomio ei mennyt hyvin Bomboneralle.

Yritettyään jokaista liikettä, jonka he voisivat kuvitella välttääkseen eristäytymisen, mukaan lukien melko fantastinen ehdotus, että he voisivat rakentaa oman saniteettikäytävän, juventus pelipaita ronaldo Boca otti sitten rohkean askeleen ja julkaisi virallisen lausunnon, jossa väitti, että Liga Profesional de Futbolin (LPF) presidentti Marcelo Tinelli oli vakuutti heille, että heidän ensimmäinen joukkueensa pystyisi asettumaan kentälle Banfieldia vastaan ja tuplasivat valitessaan ensimmäisen valinnan varapuolen 24 tuntia ennen ottelua.