Roy Keane katosi Patrick Vieiraan Highbury-tunnelissa, koska hän oli raivostunut siitä, että Arsenalin kapteeni oli ”yrittänyt kiusata” joukkuetoveria Gary Neville lämmittelyssä Paul Scholesin mukaan.

Leimahduspiste synnytti katkeraa ristiriitaa molempien Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä osapuolten kesken, kun he osoittivat sen suurimmista palkinnoista englantilaisessa jalkapallossa – joka saavutti kuumeisen nousun vuosina 2003-2005.

Martin Keown kaahtasi aggressiivisesti Ruud van Nistelroojoa, kun hän jätti rangaistuksen. Cesc Fabregas heitti pizzan Sir Alex Fergusonille Buffet-taistelun aikana. Nevile veljekset purkavat Jose Antonio Reyesia Unitedin päättyessä Invinciblesin 49-pelin lyömätön juoksu ….

Mutta kenties mitään ei ole täysin verrattu Keaneen ja Vieiran Halvat Barcelona pelipaita rynnäkköön tunnelissa vuonna 2005 – huolimatta siitä, ettei lyö heitä. Tuomari Graham Poll tunsi olevansa kova yö, kun Ferguson toivoi hänelle ”onnea” ennen peliä.

Kun joukkueet tulivat ulos omasta pukuhuoneestaan ​​tiukassa Highbury-tunnelissa, Poll pystyi havaitsemaan potentiaalisen häiriön, kun vihamieliset sanat vaihdettiin Vieiran ja Keanen välillä.