Olen melko tyytymätön siihen. Tiedämme, mitä voimme ja mitä meidän on tehtävä jatkaaksemme jalkapallomaata. Emme aio jatkuvasti leikata vähäosaisen tunnisteen ja (sietää) ihmisiä, jotka kirjoittavat meidät pois. ”

Koska yli kaksi ja puoli viikkoa ennen Ronaldo pelipaita lapsille maailmanmestaruuskilpailun alkua, Postecoglou vaati joukkueen kenttiä ja päätökset, jotka hän tekee Bafana Bafanaa vastaan, tarjoavat vähän tietoa Chilestä todennäköisestä alkamisesta XI: sta ensikuussa.

”En ole tiedemies, joten en ole kokeilemassa”, hän sanoi.

”Tiedän, että monet ihmiset ovat heittäneet kyseisen termin. Kaikki mitä teemme, me teemme tarkoitukseen. Teemme kuusi korvausta, mutta paljon siitä tulee juuri sen suhteen, miten pelaajat selviytyvät pelistä.

”Matkanjärjestäjän mielestä mielestäni olen melko paljon Ronaldo pelipaita lapset siinä paikassa, jossa tiedän keneltä kaverit matkustavat.

”Huomenna jotkut pelaajat saavat pelin, koska he tarvitsevat pelin, jos he vaikuttavat, tietenkin se tuo ne laskelmiin. Kolme viikkoa jalkapallon maailmassa, se voi olla elinikäinen. Paljon asioita voi muuttua. ”

Tim Cahill joutuu kapteenin puolelle, kun vastikään nimitetty kapteeni Mile Jedinak ei ole palannut täydelliseen kuntokykyyn Kristuksen Palacein Premier League -kauden viimeisenä päivänä johtuneesta nivusärvestä.