Lasten Jalkapallo Pelipaidat Näyttää siltä ​​että Manchester Unitedin seuraava lähtö tammikuun siirtoikkunassa on lähellä julkistamista.

Ronaldo varoitti ”pitämään suunsa kiinni”

Sen jälkeen kun Axel Tuanzebe siirtyi lainalla Napoliin Serie A:ssa viime viikolla, näyttää siltä, ​​että yksi hänen United-kollegoistaan ​​voisi liittyä hänen kanssaan siirtymään Italiaan väliaikaisella sopimuksella.

Jalkapallon siirtoasiantuntija Fabrizio Romanon mukaan AC Milan on viime päivinä lähestynyt keskuspuolustaja Eric Baillyn leiriä mahdollisen muutoksen takia.

AC Milan pyrkii hankkimaan uuden keskuspuolustajan. Eric Bailly, yksi listan nimistä – Man Utd -pelaajan ensimmäiset lähestymiset alkoivat. Mikään ei ole vielä edistynyt. #MUFC @SkySportAbdou Diallo on myös ehdokas siinä tapauksessa, että Paris Saint-Germain antaa hänen lähteä lainalle. #ACMilan

Bailly, 27, on tällä hetkellä Kamerunissa edustaen Norsunluurannikkoa Africa Cup of Nationsissa, ja häntä on käytetty suurelta osin osaroolissa tällä kaudella Englannissa.

Puolustaja liittyi Red Devilsiin vuonna 2016 Villarrealista, bayern munchen pelipaita ja vaikka hänestä on tullut fanien suosikki, hän ei ole pystynyt vakiinnuttamaan itseään perusjoukkueen vakiopelaajana pitkien ja johdonmukaisten jaksojen aikana.

Tässä kampanjassa Bailly on tähän mennessä esiintynyt vain seitsemän kertaa kaikissa kilpailuissa.