Lasten Jalkapallo Pelipaidat Sarri saattaa lopulta päättää katsoa Mountia tarkemmin ensi kesän esikauden aikana, mutta Chelsea on varovainen lupausten antamisesta tai nuoren huomion häiritsemisestä tässä vaiheessa.

Chelsean lainavalmentaja Tore Andre Flo valitsi Mount viime kaudella yhdeksi parhaista esiintyjistä 40 hengen joukossa, ja hänen esityksensä Derbyssä ovat vain vahvistaneet Chelsean uskoa nuoreen.

Mountilla on kuitenkin nyt mahdollisuus osoittaa etenemisensä Chelsealle omakohtaisesti, saatuaan luvan yhdessä Derbyn lainalaisen Fikayo Tomorin kanssa kohtaamaan isäseuransa Carabao Cupissa keskiviikkona.

Kun Derby voitti Manchester Unitedin edellisellä kierroksella, Chelsea hyväksyi ehdotuksen pelata lainakaksikkoa Stamford Bridgessä, koska heidän kykynsä ansaita arvokasta kokemusta oli yksi syy päätökseen.

Mountin matka
”Mason on sieni, hän ottaa kaiken vastaan”, Mountin isä Tony Lasten Jalkapallo Pelipaidat omalla nimellä kertoi Goalille. ”Jo nyt, puhuin Frank Lampardin kanssa ja hän sanoi minulle: ”Kaiken, mitä sanon hänelle, hän kuuntelee ja ottaa sen mukaan.” Valmentajat ovat sanoneet niin.”