Lasten Jalkapallopaidat Ensimmäistä kertaa tragedian puhkeamisen jälkeen Kamerunin jalkapalloliiton presidentti Samuel Eto’o on puhunut viime viikolla Afrikan cupissa tapahtuneesta onnettomuudesta.

Aboubakar rikkoi 14-vuotiaan Eto’o-ennätyksen

AFCON 2021 oli tragedia, joka tapahtui Yaounden Olembe-stadionin ulkopuolella, kun kahdeksan katsojaa kuoli ja 38 loukkaantui ennen Kamerunin kahdeksannentoista välierän ottelua Komorien kanssa.

Isäntämaan jalkapalloliiton äskettäin valittu presidentti Eto’o on nyt lähettänyt syvimmät osanottonsa sureville perheille ja onnentoivotuksensa vammoista toipuville.

”Se on kaunis juhla, mutta se on tahrattu”, kilpailun kaikkien aikojen paras maalintekijä sanoi näyttelyesineestä France24:n mukaan.

”Sallikaa minun ennen kaikkea omasta puolestani ja johtamani toimeenpanevan komitean puolesta lähettää vilpitön osanottomme kaikille menehtyneiden omaisille ja pikaista paranemista loukkaantuneille.

”Jotkut ovat maksaneet äärimmäisen hinnan, henkensä, vain osoittamalla rakkautensa Kamerunin joukkuetta kohtaan.”

Napsauta alla olevaa galleriaa nähdäksesi kaikki stadionit, jotka ovat isännöineet AFCON 2021 -otteluita:

Entinen Barcelonan ja Inter Milanin hyökkääjä sanoi myös, että Indomitable Lionsilla on nyt lisäkannustin voittaa turnaus.

”Kuten olemme sanoneet itsellemme ja pelaajille, jos tarvitsimme messin pelipaita lisämotivaatiota, nyt meillä on se. Tuodaksemme pientä iloa perheiden sydämiin”, hän jatkoi.

Kamerun kohtaa Egyptin turnauksen välierissä torstai-iltana.