Lasten Jalkapallopaidat Mutta Jose Mourinho näyttää suunnittelevan pitkäaikaista hyökkäystä suosimastaan ​​kilpailusta suunnitellessaan uutta reittiä Mestarien liigan kunniaan.

Kieran O’Haran, Joel Pereiran, Axel Tuanzeben, Demi Mitchellin, Scott McTominayn ja Marcus Rashfordin joukossa klubin B-listalla, Unitedin 30 miehen joukkueen keski-ikä on vain 25,63.

Huomionarvoista on, että Rashford ja Romelu Lukaku eivät ole koskaan pelanneet kilpailussa, kun taas palanneella Luke Shawilla on vain yksi esiintyminen ryhmän nimessä.

Juan Mata ja Michael Carrick ovat ainoat joukkueen jäsenet, jotka ovat aiemmin voittaneet Ol ’Big Earsin, kun taas Antonio Valencia ja Paul Pogba ovat ainoat, jotka ovat aiemmin pelanneet finaalissa.

Siitä huolimatta saattaa tuntua oudolta merkitä United takaajaksi, kun otetaan huomioon heidän sukutaulunsa ja ottaen huomioon, kuinka vain neljä tämän kauden kilpailun joukkuetta on käyttänyt enemmän rahaa tänä kesänä.

Matic ja Lukaku ovat molemmat tehneet välittömiä vaikutuksia
Mutta tosiasia on, että United ei ole edes päässyt Euroopan korkeimman tason kilpailujen puolivälieriin vuodesta 2014 lähtien.

Tuolloin Real Madrid, Juventus, Barcelona, ​​Atletico Madrid ja Bayern Munich ovat kaikki hallinneet Mestarien liigan jälkimmäisiä vaiheita.

Vaikka odotetusti United siirtyy viimeisiksi 16 ryhmävoittajaksi, juggernaut odottaa varmasti toisella kierroksella uuden kylvöjärjestelmän vuoksi.

Todellisuus on, että Juventus, Münchenin Bayern, Atletico Madrid ja Borussia Dortmund voivat helposti olla toiseksi sijoittuneiden joukkueiden joukossa, joita United voi kohdata.

Mutta se ei häiritse Mourinhoa.

Viime kauden eurooppalainen seikkailu osoitti, että tällä puolella on ajattelutapa voittaa merkittävä pokaali ja päästä yli linjan, kun paine on.

United voitti ensimmäisen kerran Europa-liigan vs Ajax
Kokemus pelaamisesta Luhanskissa, Rostovissa, Brysselissä ja Galiciassa seisoo heidän kohdallaan – etenkin vastaavia osapuolia vastaan ​​ryhmävaiheessa.

Aivan kuten samankaltaisen nuorekas Porto-puoli teki vuonna 2004.

Tuore voitettuaan UEFA Cupin vuosi aiemmin, Mourinhon joukkue järkytti jalkapallomaailmaa viimeisellä henkäyslyönnillä Old Traffordilla toisella kierroksella.

Kyse oli hienoista yksityiskohdista.

Porto oli vain kolmen minuutin päässä pudotuksesta, Paul Scholesilla ei ollut oikeutettua maalia, ja Benni McCarthy astui Decon sijasta ottamaan * tuon * vapaapotkun.

Kiitokseksi heidän nimensä mukaan Porto ei koskaan luovuttanut, ja tämä motivaatio johtui UEFA-cupin voittamisesta 10 kuukautta aiemmin, kuten Deco muistaa.

Deco voitti ensimmäisen Mestarien liigan Mourinhon johdolla Portossa
”Kun voitat jotain tärkeää, kuten UEFA Cup, se antaa sinulle luottamusta uskoa, että voisit tehdä jotain tärkeää Mestarien liigassa”, hän kertoi aiemmin MEN Sportille.

”Tiesimme, että meillä on hyvä joukkue, ja tiesimme, että voimme tehdä jotain tärkeätä. Kun aloitimme kilpailun, tiesimme, että se oli niin vaikeaa, koska siellä oli paljon isoja klubeja, jotka olivat suosikkeja voittaa.

”Aloimme voittaa tärkeitä pelejä ja itseluottamuksemme parani, ja uskoimme, että se oli mahdollista.”

Mourinho on nauttinut tuosta tehtävästä, vapaudesta ohjata harmahtamaton puoli Euroopan ylimmän pöydän kärkeen.

Kummankin Porton tai Interin ei todellakaan odotettu pääsevän puolivälieriin, saati pokaalin voittaminen, mutta he voittivat englantilaiset hotshotit vuosina 2004 ja 2010.

Inter-presidentti Massimo Moratti oli pakkomielle liverpool pelipaidat lopettaa klubin eurooppalainen huppu, joka juontaa 45 vuotta, mutta tämä oli puoli, joka saapui viimeiseen pitkään.