Manchester United on keskittynyt kilpailemaan jalkapallo pelipaidat netistä kolmella jäljellä olevalla rintamalla, jota he eivät järjestäneet ottelun jälkeisessä puolueessa EFL Cupin lopullisen voitonsa jälkeen.

MEN Sport ymmärtää, että United-pelaajat jakautuvat nauttimaan rentouttavasta illasta ystävien ja perheen kanssa sen sijaan, että kokoontuisivat juhlavieraille sunnuntain Wembleyn voiton jälkeen.

United-joukkue nautti vastaanottoaan Lontoon hotellissa viime vuoden FA Cup -menestyksen jälkeen, mutta Jose Mourinho on antanut pelaajille kaksi vapaapäivää yrittäessään hyödyntää harvinaista keskiviikkoa ilman otteluita.

Pelaajien odotetaan palaavan harjoitteluun Carringtonin ronaldo pelipaita lapsille koulutuskeskuksessa keskiviikkona ennen Bournemouthin vierailua lauantaina, joka on Unitedin ensimmäinen Premier League -peli kolmen viikon aikana.

Unitedin kiihkeät EFL-Cupin lopulliset valloitukset Southamptonille näytti hyötyvän siitä, ettei hänellä ollut peliä 14 päivässä, koska hän oli suuntautunut Espanjaan lämpimän sään harjoitteluun.