messi paita Tuchel sanoo, että vaikka hän ymmärtää fanien vihan, Neymar on pysynyt malliammattilaisena ja vaatii edelleen antamaan kaikkensa seuran asian eteen tällä kaudella.

”Hän ei halunnut olla täällä. Hän yritti kaikkensa [poistuakseen seurasta]. Se ei tehnyt hänestä suosittua”, Tuchel sanoi DAZN:lle.

– Sen saattoi tuntea, ja ymmärrän, jos fanit ovat vihaisia, jopa pysyvästi.

”Kuitenkin minun valmentajana ja hänen välillään pelaajana on myös puoli. Ei koskaan ollut taukoa tai ristiriitaa. Siksi minun oli erittäin helppoa antaa hänen pelata. Hän on aina harjoitellut ammattimaisesti. Minusta tuntuu, että päätös oli hänelle helpotus, vaikka se oli vastoin hänen tahtoaan.

”Silloin ihminen keskittyy automaattisesti tehtävään. Urheilijana ei voi paljon muuta ajatella. Sinun täytyy antaa kaikkesi. Hän on nälkäinen ja kilpailukykyinen kaveri, joka haluaa aina voittaa.

”Hänen on kestettävä se [fanien huudot ja vihellykset] jalkapallo pelipaidat omalla nimellä nyt, se on todellisuus. Hänen täytyy käydä läpi se, ja meidän kaikkien on käytävä läpi se kotipeleissä. Parasta on sopia kanssamme. se.”