messi pelipaita Lisäksi pelaaja mainitsi myös, että Mumbain tasapeli on alusta, jossa nuoret aseet voivat todistaa itsensä ja siten varmistaa itselleen paikkansa Kirgisian-ottelun joukkueessa. ”Toivon saavani voiton ja kunnollisia suorituksia joiltakin pelaajilta, jotka yrittävät vaatia lähtöpaikkaa ottelussa Kirgisian tasavaltaa vastaan”, hän sanoi.

Intialainen joukkue hyppäsi useita paikkoja FIFA-rankingissa ja nousi 100. sijalle uusimmassa FIFA-luokissa. Aiheesta puhuessaan Constantine kuvaili menestystä pelaajien ja liiton kumulatiiviseksi ponnistukseksi. ”Ei ole helppoa nostaa joukkuetta 173:sta 100:aan. Sitä ei voida tehdä ilman pelaajien, henkilökunnan, taustahenkilökunnan, All India Football Federationin (AIFF) ja kaikkien muiden jalkapalloliittoon liittyvien henkilöiden kovaa työtä ja sitoutumista. maajoukkue”, hän paljasti.

Saavutus sijoittumisesta sadan parhaan joukkoon on arvostettu valtakunnallisesti, mutta Constantine uskoo, että sijoitus ei tee Intian joukkueesta ylivoimaista puolta. Lisäksi hän keskusteli Intian edistyksen matkasta ja ihmisten reaktioista ennen menestystä.

”100 ei tarkoita sitä, että olisimme suosikkeja tai että olemme tulleet superjoukkueeksi tai että olemme valmiita MM-kisoihin. Se ei ole vain riippuvainen siitä, mitä teemme. AFC-karsinta on paljon tärkeämpi kuin ystävyys- tai SAFF-kilpailu. Meidän on oltava mukana suurissa kilpailuissa. Herra (Praful) Patel mainitsi, että hän haluaisi nähdä meidät 50-vuotiaana. Onko se mahdollista? Joo. Teimme niin kovasti töitä saadaksemme 100, joten seuraavan tavoitteen pitäisi olla 50. Meidän täytyy olla AFC-finaalissa, yrittää päästä MM-kisoihin. Kunnioitan hänen optimismiaan. Se on mahdollista, mutta vaatii paljon kovaa työtä. Kun sanoin, että meidän täytyy olla sadan parhaan lasten jalkapallo varusteet joukossa kaksi vuotta sitten, ihmiset nauroivat. He eivät naura enää”, hän huudahti.