messin pelipaita ”Sanoisin, että Eden Hazardin [pitäisi voittaa]”, Giroud sanoi. ”Uskon, etten voi sanoa [ketä äänestin], äänestäisin Eden Hazardia [jos voisin].”

Van Dijk yrittää pysäyttää Giroudin ja Hazardin sunnuntaina, kun he pyrkivät ansaitsemaan kolme ratkaisevaa pistettä kilpailemalla Pep Guardiolan Man Cityn kanssa, ja Giroud uskoo, että hänen joukkueensa voi nousta kärkeen jopa Alankomaiden maajoukkuetta vastaan.

”Pelasin Van Dijkia vastaan muutaman kerran ja se on aina ollut vaikea paikka, koska hän on erittäin hyvä ja erittäin vahva, mutta olen tehnyt muutaman maalin hänen joukkueitaan vastaan”, Giroud lisäsi.

”Alankomaat kun pelasimme äskettäin, mutta voitin viime vuonna ja tein maalin Stamford Bridgessä ja tein voiton Stade de Francessa muutama kuukausi sitten Alankomaita vastaan. Meidän ei tarvitse pelätä, ja pelaammepa sitten kuka tahansa. keskittyä 100-prosenttisesti pelin voittamiseen.

”Se tulee olemaan kova peli, Liverpool taistelee jalkapallopaita lapselle mestaruudesta. Se on erityinen peli. Olemme ammattilaisia ja meidän on oltava sivussa ja keskityttävä peliin. Olemme erittäin tyytyväisiä ja odotamme tätä peliä. kilpailijat haluamme pelata näitä suuria pelejä ja 100% tavoitteemme.