neymar pelipaita Rob Holding on Arsenalin ”kapteeni tekeillä”, sanoo Tony Adams, ja Kieran Tierney toinen Emirates Stadiumilla voi ottaa käsivarsinauhan Pierre-Emerick Aubameyangin luopuessa roolista.

Tykkimiehet ovat toimineet viime aikoina ilman kippariaan, ja henkilökohtaisten ongelmien vuoksi Gabonin keulapelaaja on pysynyt poissa FA Cupista ja Valioliigan yhteenotoista Southamptonin kanssa.

Mikel Artetalla uskotaan olevan paljon muita johtajia joukkueessaan, ja kaksi brittitähteä on näiden suunnitelmien keskipisteessä.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Adamsille Holding voisi olla mies, joka ottaa käsivarsinauhan pitkällä aikavälillä, kun 25-vuotias puolustaja selviytyy loukkaantumisongelmista saadakseen säännöllisen roolin hänen tähän mennessä tuottavimmaksi kaudeksi Arsenalissa.

”Rob Holding on minulle kehitteillä oleva kapteeni”, jalkapallopaidat lapsille tykkimiesten suuri Adams, joka johti seuraa useita vuosia oman ansiokkaasti uransa aikana, kertoi Stadium Astrolle.