pelipaita lapselle Pitääkseen tittelintoiveensa elossa Tottenhamin oli ehdottomasti voitettava West Ham Lontoon stadionilla perjantai-iltana. Mauricio Pochettinon joukkue meni otteluun neljä pistettä liigan johtajan Chelseaa vastaan, joka kohtaa vastakkain. Middlesbrough maanantai-iltana. Mutta huolimatta hallitsevasta hallinnasta vanhalla olympiastadionilla, Spurs kärsi peräti 1-0 tappion Manuel Lanzinin toisen puoliajan voiton jälkeen.

”Se ei ole ohi”, Pochettino sanoi mestaruuskilpailusta BBC Sportille ottelun jälkeen. ”Meidän on odotettava, mutta ajattelemme, että Chelsean saaminen on vaikeaa.” Tunnen oloni rauhalliseksi. Mutta olen tietysti pettynyt, että menetimme tilaisuuden pienentää eroa.” Pochettino: On vaikea löytää myönteisiä puolia Pochettino myönsi myös, että Chelsea siirtyy merkittävän askeleen lähemmäksi mestaruutta voittamalla Boron kauden alussa. ensi viikolla.”Seitsemän pistettä tulee olemaan vaikeaa, kun on kolme peliä jäljellä, mutta jalkapallossa täytyy yrittää parhaansa. On totta, että se tulee olemaan vaikeaa”, argentiinalainen valmentaja lisäsi.

”Kun sinulla on mahdollisuus kaventaa ero yhteen pisteeseen ja häviät, on vaikea löytää positiivisia puolia.” Mitä West Hamin fanit tekivät ottelun jälkeen Koska tämä oli Lontoon derby, ei ole yllätys, että West Ham -fanit nauttivat Tottenhamin vastineistaan. ’ tuskaa ottelun jälkeen.Video West Ham-faneista, jotka huutavat ”Me kaikki menemme juhlimaan, kun Tottenham huijaa” kotistadionin ulkopuolella, on levinnyt yössä. Katso se täältä…West Ham faneja teurastettu Twitterissä Kuitenkin Hammersin kannattajia teurastetaan Twitterissä muun muassa heidän ”pienen ajan mentaliteetin” takia. Spurs voi olla ylpeä kaudestaan ​​tapahtuipa mitä tahansa. On syytä huomata, että viime yön tuloksesta huolimatta Tottenham on edelleen huimat 34 pistettä. taulukossa yhdeksänneksi olevan West Hamin yläpuolella.Vaikka Spurs ei voittaisi mestaruutta,Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on ollut jälleen erinomainen kausi Pochettinon puolella.

Eikä olisi yllätys, jos tämä jännittävä Tottenham-joukkue messi pelipaita vihdoin lopettaisi pitkän odotuksensa liigamestaruudesta ensi kaudella.