pelipaita omalla nimellä lapselle  neljän parhaan joukkoon, vaikka he pääsivät Mestarien liigaan voittamalla Eurooppa-liigan. Ja vaikka he sijoittuivat toiseksi viime kaudella, he jäivät 19 pistettä liigan voittajaa ja paikallista kilpailijaa Manchester Cityä jäljessä.

Tällä kaudella Mourinhon joukkue on jo 14 pistettä taaksepäin Citystä ja on seitsemännellä sijalla seitsemän pistettä taaksepäin neljännestä sijasta.

Muutaman viime kauden kamppailut jättävät Owenin vakuuttuneeksi tiistain voitosta, joka auttaa ratkaisemaan paljon suuremman ongelman, jota ei ratkaise viimeisen sekunnin maali tai kaksi.

”Ei ole ollut vain kaksi tai kolme viikkoa, että se on ollut huono, se on ollut kaksi tai kolme vuotta”, Owen sanoi. ”Katsokaa tyhjiä paikkoja. Miten Manchester United ei myy stadioniaan? Se on uskomatonta.

”Näemme huonoja suorituksia, mutta viime hetken maali on jälleen real madrid paita kerran peittänyt halkeamia. Kyllä, Manchester United on selvinnyt, ja kyllä, heidän pitäisi juhlia sitä, mutta se peittää halkeamia.