psg pelipaita elaajan isän mukaan Real Madrid on määrännyt, ettei kukaan puhu medialle huhuista, jotka liittyvät Luka Jovicin äskettäiseen jalkavammaan.

Espanjan jalkapallon etsiessä tapaa palata takaisin ja Real Madridin harjoituksiin, Jovic viettää vielä kolme kuukautta sivussa loukkaantuttuaan oikean jalkansa kantapään.

Madrid vahvisti, että kantapäämurtuma löydettiin Jovicin palattua harjoituksiin Espanjan pääkaupunkiin tehdyssä skannauksessa, ja vamman syntymisestä on liikkunut huhuja.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Serbialainen lehti Kurir väitti Jovicin perheelle läheisen lähteen sanoneen, että hyökkääjä loukkasi itsensä putoamalla seinältä ollessaan kotona Belgradissa koronavirussulun aikana.

”Ymmärrä minua, mutta en voi sanoa mitään”, lasten pelipaita Jovicin isä Milan kertoi iltapäivälehdelle, kun häneltä kysyttiin huhusta.