ronaldo paita Noin 90 000 katsojaa sisältävällä stadionilla astuminen nurmikkoon ja tunteminen niin pieneksi täytyy vaikuttaa kokeneisiinkin pelaajiin, kuten Monarcasin Aldo Rocha, Rodrigo Millar ja Martinez. Siinä on myös odotuksia. Amerikka lähti turnaukseen odottaen voittavansa mestaruuden. Se pääsi pudotuspeleihin odottaen olevansa tässä vaiheessa. Morelia, hyvässä kunnossa oleva seitsemän siemen, tulee olemaan tarpeeksi tyytyväinen kauden päättymiseen.

Amerikka tuli Liguillaan kuudentena siemenenä. Monterrey, toinen finalisti on kahdeksan siemen. Molemmat ovat suuria seuroja, ja Monterrey on Concacafand Amerikan nykyinen mestari, joka on kaikkien aikojen menestynein meksikolainen joukkue. Molemmilla on suuret budjetit, tutut valmentajat ja kiistaton itseluottamus, joka liittyy peliin, kun tietää, että heidän pitäisi voittaa se. Tämä olisi voinut olla köyhien turnaus. Santos Laguna ja Leon olivat kaksi parasta siementä, ja Necaxa ja Morelia olivat molemmat semifinalistit.

Mutta vaikka se on finaali runkosarjan 6. ja 8. sijoittajien jalkapallopaita omalla nimellä välillä, joulun jälkeinen finaali tuntuu tutulta – jopa odotetulta.