ronaldo pelipaita Roy Hodgson on kehottanut Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusta myöntämään lisää rahoitusta National Health Servicelle sen jälkeen, kun Valioliigan jalkapalloilijat osallistuivat #PlayersTogether-aloitteeseen tukeakseen NHS:ää koronaviruskriisin aikana.

Hodgson sanoo, että pandemia on korostanut terveydenhuollon henkilöstön merkitystä ja uskoo, että pelkkä kiitos ”ei koskaan riitä”.

Vuonna 2017 konservatiiviset kansanedustajat, mukaan lukien nykyinen pääministeri Boris Johnson ja valtiovarainministeri Rishi Sunak, äänestivät menestyksekkäästi julkisen sektorin henkilöstön, mukaan lukien NHS:n sairaanhoitajien, yhden prosentin palkankorotuskaton poistamista vastaan.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Olen aina ollut NHS:n valtava tukija; he tekevät ja ovat aina tehneet fantastista työtä”, Hodgson kertoi Palacen viralliselle verkkosivustolle.

”Olemme niin onnekkaita tässä maassa, että meillä on pelipaita omalla nimellä lapselle tällainen järjestelmä, olen aina tuntenut, että meillä on loistava palvelu, ja nyt se näkyy kaikille niin selvästi, että käyttämämme resurssit on käytetty hyvin.